طراحی سایت سازمانی

به طور کل هدف اصلی و بنیادی یک سایت معرفی ارگان و نهاد مدیر آن می باشد، که این امر سبب کاهش کلاهبرداری های اینترنتی می شود، برای مثال سایت وزارت بهداشت تمام استخدام های خود را درون سایت خود بارگذاری می کند یا سایت های معتبر استخدام خود را معرفی می کند

طراحی سایت سازمانی دسته ای از طراحی وب سایت است که شامل: شرکت ها، بیمارستان ها، دانشگاه ها، نهادهای خبری و حتی نهاد های دولتی می شود. برای مثال سایت ثبت نام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سایت وزارت بهداشت، سایت جهاد کشاورزی و ویستا نوعی از طراحی سایت سازمانی برای نهادهای مختلف هستند.اهداف طراحی سایت سازمانی متناسب با فعالیت آن سازمان متغییر است، ولی با این همه تمایز اهداف مشترکی وجود دار که پایدار سامانه در مورد آن ها به شما توضیح می دهد.

1. معرفی سازمان: به طور کل هدف اصلی و بنیادی یک سایت معرفی ارگان و نهاد مدیر آن می باشد، که این امر سبب کاهش کلاهبرداری های اینترنتی می شود. برای مثال سایت وزارت بهداشت تمام استخدام های خود را درون سایت خود بارگذاری می کند همینطور سایت های معتبر نیز استخدام خود را معرفی می کند.

2. آشنا سازی کاربران با اهداف سازمان: طراحی سایت سازمانی می کوشد اطلاعاتی جامع درباره دلیل ایجاد سازمان، مجریان اجرای آن و طبقات شغلی در سازمان توضیحات کافی ارائه کند.

3. کاهش مراجعین حضوری: یکی دیگر از اهداف طراحی سایت سازمانی کاهش مراجعین حضوری و کاهش ترافیک ادارات می باشد. مثال بارز این هدف طراحی سایت ثبت احوال و طراحی سایت بیمارستانی است.

4. سرعت بخشیدن به اجرای امور: از دیگر اهداف طراحی سایت سرعت بخشیدن به اجرای امور با کاهش مراجعین و ایجاد ارتباطات قوی با سازمان های زیر مجموعه سازمان مرکزی است. مثال بارز چنین طراحی سایت سازمانی طراحی سایت جهاد کشاورزی و سایت وزارت بهداشت را می توان نام برد، در حقیقت هدف اصلی از طراحی سایت سازمانی تعامل بهتر با مخاطبان، هماهنگی بین سازمان های زیر مجموعه، پاسخگویی سریع تر و ایجاد زیرساخت اطلاعاتی مناسب برای کاربران و جلوگیری از بی نظم در برنامه ریزی های سازمان است.

سایت سازمان سنجش

اهمیت طراحی سایت سازمانی چیست؟

مهم نیست زمینه فعالیت سازمان شما چه باشد باتوجه به نیازهای روز تمام ارکان های یک جامعه نیازمند طراحی سایت هستند. از فرد گرفته تا سازمان دولتی باید دارای طراحی سایت ویژه خود باشند. در چنین شرایطی چگونه ممکن است یک سازمان دارای طراحی سایت سازمانی نباشد؟ اگر طراحی سایت سازمانی وجود نداشته باشد چه می شود؟ کافی است لحظه ای فکر کنید، صف های متوالی در دادگستری ها یا بیمارستان ها، ترافیک سنگین در نزدیکی ادارات مالیاتی و شهرداری ها، انجام دیر هنگام درخواست ها از جمله مشکلاتی است که نبود سایت سازمانی می تواند به بار بیاورد.

اگر سازمان شما دارای طراحی سایت متناسب نباشد، چگونه می توانید پرسنل جذب کنید؟ می توان گفت بدون وجود سایت سازمانی کار آسانی مثل صدور ویزا شاید بیش از یک سال زمان ببرد. وجود سایت سازمانی برای شرکت های تولیدی عامل سود آوری و جذب حمایت است.

نمونه طراحی سایت سازمانی

 

صفحه اصلی یک سایت سازمانی چه باکس های دارد؟

پاسخ به این سوال بسیار سخت است زیرا که سایت های سازمانی دارای دسته بندی های متفاوتی مثل شرکتی،خبری، بیمارستانی و دولتی است. از آنجا که ما طراحی سایت های سازمانی شرکتی، خبری و بیمارستانی را به صورت مجزا و در قسمت دیگری مورد بحث قرار داده ایم تنها در مورد ویژگی های صفحه اصلی سازمان های دولتی مثل سایت سنجش، وزارت بهداشت، وزارت فرهنگو ... صحبت خواهیم کرد.

 

در طراحی این نوع از سایت ها تاحد ممکن از صفحه اصلی بهره می برند به طوری که شاید نتوان یک جای خالی در صفحه اصلی پیدا کرد از سربرگ صفحه اصلی تا نوارهای کناری و حتی میانه صفحه پراست. اما چه چیزهای در این قسمت ها قرار می گیرد

  1.  باکس اخبار که عمدتا در میانه صفحه قرار می گیرد و آخرین اخبار سازمان برروی آن واقع می شود. این آیکون دارای زیر دسته های چون آرشیو وقایع، اخبار ویژه و اخبار روز است.
  2.  باکس اطلاعیه ها که در طراحی سایت سازمانی در نوارهای کناری قرارمی گیرد . این باکس دارای زیر دسته های متنوعی از جمله اطلاعیه استخدام، اطلاعیه مزایده و حتی نتیجه آزمون است؛ در برخی موارد  الحاقات و سخنان مدیران سازمان نیز در آن قرار می گیرد.
  3.  باکس سازمان ها ولینک های مرتبط که در آن سایت های وابسته به سایت اصلی این سازمان و سایت ادارات وابسته این سازمان در آن قرار می گیرد.
  4.  باکس آزمون که برای استخدام کارمندان جدید و یا ورود به نهاد های علمی انجام می شود و در طراحی سایت سازمانی عموما در نوارهای کناری قرار می گیرد.
  5.  باکس کاربری که برای استفاده ی مردم و استعلام نتایج آزمون ها یا دریافت حقوق در طراحی سایت سازمانی لحاظ می شود. در طراحی این قست میتوان برای هریک از اعضا حد معینی از دسترسی را تعیین کرد.
  6.  باکس دسترسی سریع که در طراحی سایت سازمانی به منزل باکس جستجو می باشد. خود این باکس دارای چندین زیردسته از صفحات مهم سایت است.
  7.  باکس درباره ی ما و ارتباط با ما که در آن آدرس نهاد مرکزی سازمان، پیشینه، اهداف و لینک های ارتباطی سازمان قرار می گیرد.

نمونه طراحی سایت سازمانی

نکات مهم در طراحی سایت سازمانی چیست؟

طراحی سایت سازمانی باید ریسپانسیو باشد. هرچند برای بسیاری از سایت های سازمانی همچون وزارت دارایی طراحی گرافیکی اهمیت ندارد، (چون هر چقدر هم زشت باشد بازهم مردم مجبور به مراجعه به آن هستند.) بهتر است برای طراحی سایت سازمانی از گرافیک قوی استفاده کنید. در طراحی سایت سازمانی همانند سایت سنجش باید صفحه اصلی یا همان صفحه فرود دارای ناوبری آسان باشد.

بهتراست در طراحی سایت سازمانی سرعت لود شدن صفحات بالا باشد چون در برخی از استخدام ها سرعت کند سایت باعث ثبت نشدن اطلاعات می شود. سایت در قسمت ثبت نام باید دارای حافظه موقت باشد تا اگر در میانه ثبت نام به هر نحوی پروسه ناقص ماند کاربر با ورود چند کاراکتر از کاراکترهای قبلی اطلاعات را بازیابی کند. آرشیو چنین سایت های باید دارای جای زیادی باشد تا اطلاعات زیادی را در خود جا دهد.

در طراحی سایت سازمانی بهتر است از سایت های استاتیک استفاده نشود، زیرا که این سایت ها دارای پنل مدیریتی نیستند و در صورت استفاده در هر بازبینی باید طراح سایت اطلاعات کلی از برنامه فصلی، سالانه یا ماهانه سازمان ارائه دهد. شرکت طراح سایت سازمانی باید قدرت ارائه هاست و امنیت بالا را داشته باشد.

برای مثال سایت ثبت احوال ایران دارای اطلاعات کامل تک تک مردم ایران است، لذا بسیار مهم است که این سایت از لحاظ طراحی قوی باشد و در برابر کرم، انواع ویروس و هکرها را داشته باشد. در طراحی سایت سازمانی سایت های که به طور خودکار سئو و به روز رسانی می شوند مهم تر هستند.

طراحی سایت سازمانی خود را به ما بسپارید